Recruiter/Uitzendconsulent (M/V)

Marcel Jobs is opgericht in 2017 en specialiseert zich in vaste jobs voor techniekers en omgekeerd. Denk hierbij aan profielen als lassers, elektriciens, mecaniciens, operatoren, CNC-operatoren, ... Enkel knelpuntberoepen voor arbeiders dus.

Wij maken het verschil door de kandidaat op de eerste plaats te zetten, door ons enkel toe te leggen op bovenvermelde niche profielen, door enkel te werken op vaste jobs of interim optie vast, door een heel gemoedelijke sfeer én door ons eigen personeel ook in een heel mooi kantoor te huisvesten en interessante verlongings- en bonuspakketen aan te bieden.

Verder werken we zo efficiënt mogelijk door een doorgedreven taakverdeling te hanteren: recruiters kunnen zich volledig toeleggen op het vinden van goede kandidaten, screenings te begeleiden, de goede profielen aan de interessantste bedrijven voor te stellen en het hele proces tot en met plaatsing te beheren.

Om onze groei te verzekeren zijn we op zoek naar minstens twee Uitzendconselenten, liefst met ervaring in de uitzendsector en/of met een verleden waarin je ook al met dit soort technische profielen gewerkt hebt. Alternatief is een eerste ervaring in sales of in een callcenter ook zeker interessant!

Je kan je ongestoord toespitsen op de rekrutering; want er is een full-time collega die zich bezighoudt met het ingeven prestaties, opstellen van contracten, ... en daarlangs wordt alle prospectie, sales en account management ook weer door een ander team behartigd. Tenslotte is er nog een collega aanwezig die zorgt voor een zo groot mogelijke optimalisatie van de bestaande vacatures & kandidaten.

Je komt terecht in een team samengesteld uit zeer ervaren mensen. We zijn een werkgever met veel respect voor je work-life balance; in ruil daarvoor verwachten we wel dat je mee aan boord met met onze filosofie "niet lullen, jobs vullen". Vandaag zijn we bezig met de uitbouw van ons hoofdkantoor in centrum Mechelen, van waaruit we een regio in een straal van 20-30 kilometer beslaan; en het plan is om gemiddeld twee extra kantoren per jaar te openen met eenzelfde "grootte". Dit laatste zorgt ervoor dat we ook al als kleinere start-up kunnen garanderen dat er voldoende carrièremogelijkheden zijn.

We bieden een aantrekkelijke vaste verloning + een interessant bonussysteem + hospitalisatieverzekering + maaltijdcheques + GSM abonnement. Je hebt recht op 20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen.

Vanaf 2 jaar ervaring kom je ook in aanmerking voor een bedrijfswagen met tankkaart, een laptop en groepsverzekering.

Verder kom je terecht in een heel mooi kantoor, is er geen probleem vakanties op te nemen tijdens de schoolvakanties. Alle sollicitaties en vragen voor informatie worden door de zaakvoerder zelf behartigd en dit uiteraard met de grootste discretie. Bedankt alvast om met je sollicitatie een kleine motivatie mee te sturen.

Tot binnenkort?

Solliciteer met CV